среда, 15 июня 2016 г.

ГАНЕБНИЙ БЕНКЕТ ПІД ЧАС АТО: «Антикорупціонер» ВАЛЕНТИН НАЛИВАЙЧЕНКО відсвяткував ювілей У НАЙДОРОЖЧОМУ ГОТЕЛІ Києва.



8 червня 2016 року колишній очільник СБУ, а нині голова «Антикорупційного руху» Валентин Наливайченко святкував ювілей з нагоди 50-річчя.
У соціальній мережі його вітали друзі, соратники та прихильники. Зокрема, найбільш сердешне привітання на своїй сторінці у «Фейсбук» залишив давній товариш Наливайченка Маркіян Лубківський.
Проте не одними привітаннями та подяками у мережі обмежився Валентин Наливайченко. Святкування ювілею він ВЛАШТУВАВ В ОДНОМУ З НАЙДОРОЖЧИХ ГОТЕЛІВ КиєваFairmont Grand Hotel, з якого відкривається мальовничий вид на Дніпро. Вартість проживання у фірмовому номері Люкс за одну добу складає від 620 євро або більше 17 тисяч гривень. 

Простому громадському діячу, яким є Наливайченко зараз, така сума явно не по кишені. Проте на своє свято Валентин Олександрович не запрошував ні бійців АТО, ні держслужбовців нижчої ланки, ні навіть рядових членів його «Антикорупційного руху». Адже саме перебування на заході з такими витратами відвернуло б них бажання навіть вітатися з героєм свята.


Марнотратство Наливайченка особливо контрастує з новиною про те, що випускники однієї зі шкіл Харкова відмовилися від дорогого випускного з лімузинами та вечірніми сукнями. Заощаджені гроші вони вирішили направити на порятунок життя дітей з патологіями серця. Випускники розповіли, що після ЗНО влаштують скромне торжество в повсякденному одязі. 
Проте колишньому голові СБУ подібні добрі справи мабуть не притаманні. Адже на власному ювілеї він не просто не економив, він його провів у найкращих традиціях вечірок Великого Гетсбі.
За нашими скромними підрахунками пан Наливайченко витратив не менше 3,5 мілн.гривень.
 
Оренда одного тільки другого поверху коштує приблизно мільйон гривень за вечір. Також гостей потрібно було пригощати чудернацькими стравами від 10тисяц гривень з особи. А гостей було ніяк не менше сотні, от і порахуйте – це також 1млн.гривень. Гостей розважала шикарно спланована шоу-программа, в якій приймали участь і найкращий джазовий виконавець України – Денис Абу і Фагот, та багато інших діячів муз, на загальну суму гонорарів ті ж самі мільйон гривень

Готель Fairmont Наливайченко, вочевидь, обрав не просто заради пишноти свята, але й з урахуванням підвищеного рівня безпеки. Зокрема, з 18:00 біля готелю спостерігалася велика кількість охоронців. Журналісти нарахували щонайменше 20 осіб, які охороняли безпеку заходу. А визнаєте скільки коштує професійна охорона з такою кількістю людей?… 

Найповажніших гостей спрямовували прямо у підземний паркінг, звідки вони потрапляли безпосередньо до зали святкування. Подалі він зайвих очей.
Ускладнювало ідентифікацію гостей Наливайченка також і те, що того ж дня в готелі проходив благодійний вечір телеведучої Марії Єфросиніної. Однак, журналістам все ж вдалося «відфільтрувати» тих, хто приїхав на свято до колишнього голови СБУ.

Зокрема, привітати Валентина Наливайченка прийшли Євген Марчук – прем’єр-міністр України в 1995-1996 рр., колишній голова СНБО Віталій Гайдук. Також фотокамери зафіксували першого заступника Голови Київської обласної державної адміністрації Льва Парцхаладзе.

 
 Євген Марчук з подарунком від Roberto Cavalli

 
 Віталій Гайдук, колишній голова РНБО

 
 Лев Парцхаладзе, перший заступник Голови Київської обласної державної адміністрації (на фото зліва)

Серед гостей був помічений ОФШОРНИЙ бізнес-партнер і член «Антикорупційного руху» Наливайченка Сергій Носенко. Нагадаємо, з Носенком Валентина Олександровича пов’язує робота в компанії «Смайл холдинг», що спеціалізується на страхових послугах. Кінцевим власником компанії є Gevers LTD, що зареєстрована в офшорі Беліз. Дружини Наливайченка та Носенка також є співзасновницями садового товариства «Сосновий бір» у Броварському районі. Зокрема, у ньому має будинок і сам Валентин Наливайченко.

 
 Сергій Носенко із супутницею приїхали на ювілей Валентина Наливайченка

Всього на святі Валентина Наливайченка було більше 100 гостей, переважна більшість з яких приїхали на автомобілях Range Rover. Вартість подібного авто починається від 3,5 млн. гривень. Валентин Олександрович приїхав на свій ювілей в кортежі з трьох броньованих Мерседесів зі схожими номерними знаками. За чутками, які ширяться серед персоналу, привітати Наливайченка приїхала також і Юлія Тимошенко. Однак журналістам не вдалося її побачити.

Загалом заходи безпеки більше походили на те, що свято у готелі влаштовував міністр або й навіть прем’єр. Чого так боїться Валентин Наливайченко, що вдається до подібної секретності – зрозуміти важко. Можливо обурення майбутніх виборців, які явно не оцінили б його марнотратства під час військових дій у нашій країні

Не хочеться спекулювати на темі АТО, але проводити Дні народження вартістю у сотні тисяч доларів США на сьогоднішній день ВЕРХ ЦИНІЗМУ по відношенню до народу України

Нагадаємо, що за даними джерела, для святкування ювілею був орендований весь другий поверх готелю. Вартість оренди в залежності від дня тижня коливається від 800 тис. грн. до 1 млн. 200 тис. гривень. І це лише оренда. А ще потрібно витратитися на частування гостей та оформлення зали….чи-то цілого поверху у даному випадку.

На другому поверсі готелю розташований модний ресторан Vogue Café. Меню закладу вражає як вишуканістю страв, так і ціновою політикою. Так, наприклад, салат Цезар з королівськими креветками коштує 620 гривень, а медальйони з косулі – 480 гривень. Морепродукти в хрусткій паніровці на кольоровому пюре з соусом Бер-бланш вартують «всього лише» 1500 грн. за 350 грамів, а за 100 грамів філе чілійського сібаса доведеться викласти 350 гривень.

От і порахуйте у скільки вийде частування одного такого поважного гостя, мабуть не менше 10 тисяч гривень, а гостей було від сотні.



Гості свята, які проходили через головний вхід готелю, несли дорогі подарунки та вишукані букети. До речі, квіти та подарункові пакети винесли з готелю близько 20:00 та віднесли до припаркованого мікроавтобусу Volkswagen. Цей же мікроавтобус за півтори години до початку свята привозив деяких гостей під готель.

 
 Подарунки та квіти Валентина Наливайченка

На сьогоднішній день Валентин Наливайченко не займається бізнесом і по суті є громадським діячем. У союзі з Юлією Тимошенко на початку року вони створили «Антикорупційний рух», вочевидь для майбутньої спільної участі у виборах. Враховуючи це, хочеться задати питання: з яких коштів громадський діяч Наливайченко оплачував таке далеко недешеве свято? І як він може заявляти про боротьбу з корупцією, якщо сам влаштовує бенкети вартістю у сотні тисяч доларів США, вказуючи у власних деклараціях достатньо скромний дохід?
 
Нагадаємо, в 2014 році Наливайченко заробив 235 тис. гривень. Інших доходів, окрім, заробітної плати, у декларації вказано не було. Можливо у 2015 році у Валентина Олександровича з’явився якийсь впливовий спонсор? Інакше пояснити, як громадський діяч може собі дозволити орендувати цілий поверх у найдорожчому готелі Києва, достатньо важко. Навряд чи він все життя збирав гроші, аби з розмахом відсвяткувати ювілей

Таким чином виходить, що на своє свято пан Наливайченко витратив щонайменше 3,5 мільйони гривень (оренда приміщення – 1 млн. грн., їжа та напої для 100 гостей по 10.000 дорівнює 1 млн. грн, шоу-програма з численними артистами – ще 1 млн. грн, охорона під час свята – 250 тис. грн. та інші витрати). 

І все це в той час, коли в країні зростають тарифи та гинуть бійці в АТО.

 

Інші гості свята Наливайченка:
 

  

 

 

 

Відомий джазмен Денис Аду (на фото зліва)

16 комментариев:

  1. В то время КОГДА ПОРОШЕНКО И ГРОЙСМАН ПО НОЧАМ ПОДНИМАЮТ ТАРИФЫ
    А МУЖЕНКИ ГРАБЯТ АРМИЮ
    А ЛУЦЕНКО ГРОБИТ ПРОКУРАТУРУ...
    кто-то еще смеет отмечать свой день рождения И НЕ ПРИГЛАШАТЬ ШОКОЛАДНЫХ БАРЫГ???!!!

    ОтветитьУдалить
  2. аффтар винь з дупи шоколадку

    ОтветитьУдалить
  3. АФФТАР- ХВАТИ ГНАТЬ ШОКОЛАДНОЕ ДЕРЬМО

    КОПАЙСЯ-Гелетей женил сына на крыше отеля российского олигарха

    http://obozrevatel.com/chronics/21980-potratil-tri-deklaratsii-geletej-zhenil-syina-na-kryishe-otelya-rossijskogo-oligarha.htm

    ОтветитьУдалить
  4. ПЕРЕДАЙТЕ ПЕТЕ- БИЛЕТЫ В РОСТОВ УЖЕ ЗАКАНЧИВАЮТСЯ

    ОтветитьУдалить
  5. Цей чекіст знову зявиться на ШУСТЕР і буде пиздіти про корупцію,схеми та іншу інформхуйню!

    ОтветитьУдалить
  6. Цей чекіст знову зявиться на ШУСТЕР і буде пиздіти про корупцію,схеми та іншу інформхуйню!

    ОтветитьУдалить
  7. Кажется, нас опять найепали...
    P.S.Подкрепленья не прислали. https://www.youtube.com/watch?v=En9_l8079ik

    ОтветитьУдалить
  8. Дальше будет хуже...! Петя, сколько можно грабить народ???

    ОтветитьУдалить
  9. Петя ты езжай к себе в Израиль,ты не украинец , ты мародёр и барыга ,если сам не уйдёшь тебе помогут,оно тебе надо?

    ОтветитьУдалить
  10. Пир во время чумы... Печально...

    ОтветитьУдалить
  11. Ничего необычного. Все, как всегда, И как у всех, на ком концентрируется общественное внимание. А 99,9% из таких - богатые люди.
    Так давайте, чтобы не нервничать, будем смотреть не на них, а на себя. И будем жить спокойно.
    Так нет же, нас распирает "возмущение"! А на самом деле - зависть. Одно из самых известных, вошедших в анекдоты, качеств украинцев.
    Ну, стукнуло человеку 50. Так что, не отмечать их? Ждать следующей полусотни?
    Лично меня больше возмутила позиция фотографа-папарацци, которого не допустили к месту событий ближе, чем на полкилометра. А он все щелкал и щелкал...
    Это сродни подглядыванию сквозь замочную скважину.
    И, по-моему, это просто мерзко.
    Вот о чем пора уже задуматься каждому из нас и "Оку народу".
    P.S.
    Не вижу входа через ФейсБук.
    Иван Манилов

    ОтветитьУдалить
  12. Своё 60-то летние я отметил скромнее, в кругу друзей и всего, стыдно сказать, за 5000 грн, но никто не был разочарован, было весело и приятно! Я не представляю, что можно сделать за 3000000 грн? Для меня сейчас Наливайченко, говно!

    ОтветитьУдалить
  13. Своё 60-то летние я отметил скромнее, в кругу друзей и всего, стыдно сказать, за 5000 грн, но никто не был разочарован, было весело и приятно! Я не представляю, что можно сделать за 3000000 грн? Для меня сейчас Наливайченко, говно!

    ОтветитьУдалить