понедельник, 6 марта 2017 г.

САМОПОМІЧ: ВБИВЦІ ІНВЕСТОРІВ, Балицька – цвинтар для інвесторів





Саме так можна сприймати ініціативу депутата Київради від «Самопомочі» Ольги Балицької про створення міжвідомчої робочої групи щодо аналізу забудови Шевченківського району.

Балицька підставила інших депутатів Київради та мера Києва Віталія Кличка, скориставшись їх зайнятістю. Нардепи залишились без можливості вникнути в суть питання при підготовці матеріалу для голосування про створення міжвідомчої робочої групи – ще одного контролююче-репресивного органу для вбивства інвесторів.

Справа в тому, що список нардепа від «Самопомочі» включає 31 об’єкт «начебто незаконного та проблемного будівництва»: 



 
Але згідно містобудівного моніторингу Києва (http://monitor.mkk.kga.gov.ua/) жоден з цих об’єктів не є незаконним і лише два потребують додаткової перевірки.  
Виникає питання: навіщо Балицька створила міжвідомчу робочу групу по об’єктах, які не потребують аналізу забудов? Тим більше, що в Київміськраді вже є Управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації для всього міста, і кожен може перевірити законність або незаконність будівництва.

 

Висновок виникає один: це треба «Самопомочі» та особисто Балицькій,  щоб відправити на цвинтар інвесторів, які вкладають гроші у розвиток міста, та ще й руками активістів. ВБИВЦІ ІНВЕСТОРІВ – цей слоган найбільше характеризує об’єднання «Самопоміч».

Нагадаємо, що Ольга Балицька живе в елітному висотному будинку на печерських пагорбах в ЖК «Тріумф», в квартирі, яка коштує наразі 24 мільйони гривень. Вона також володіє заміським будинком на київському морі. Однак у декларації сказано, що за 2014-2015 роки Ольга Балицька отримала менше 20 тисяч гривень.

У вас ще є сумніви про отримання неправомірної вигоди? Гидко, що це робиться під виглядом піклування про людей, руками та голосами киян, справжніх патріотів міста.

1 комментарий:

  1. Добры дзень, усе, я Адрык Вадзім, які жыве ў горадзе Курган, хачу падзяліцца з вамі ўсім пра тое, як містэр Бенджамін дапаможа мне атрымаць крэдыт у 15 000 000,00 рублёў, каб пачаць сваю дастаўку харчовых напояў пасля таго, як я працую некалькі гатэляў тут, у Кургане, проста зарабляць на жыццё, але пры гэтым у мяне ўсё яшчэ ўзнікаюць цяжкасці з аплатай арэнднай платы, але я дзякую Богу, што цяпер я працую самастойна з 5 працаўнікамі, якія працуюць на маёй апецы. Проста, калі вы шукаеце фінансавую свабоду, я параю вам звярнуцца да містэра Бенджаміна з гэтым электронным лістом ніжэй і нумарам прыкладання. Lfdsloans@outlook.com + 1-989-394-3740

    ОтветитьУдалить